Organisatie
De BotS 2021 wordt georganiseerd door “Eeuwig derde!”, het winnende team van de editie 2019.

Startlocatie
Sportcentrum Universum
Science Park 306, Amsterdam

Datum en tijd
De BotS wordt gehouden op vrijdag 5 en zaterdag 6 november 2021. Vrijdagavond zal er rond 20 uur gestart worden, dus zorg ervoor dat je op tijd bent op de nog nader bekend te maken startlocatie!

Team
Teams bestaan uit vier deelnemers. Alle deelnemers dienen lid te zijn van een SAC en minimaal twee leden dienen een geldige collegekaart te bezitten. Neem die mee want daarop wordt gecontroleerd.

Tarief deelname
Per deelnemer wordt een tarief gevraagd van € 35,- voor studenten en € 37,5 voor niet-studenten.

Wedstrijdklassementen
Er zijn drie klassementen waarin deelgenomen kan worden tijdens de BotS, te weten: het herenklassement, het damesklassement en een gemengd klassement. Om binnen een van deze klassementen in de prijzen te vallen moeten er wel minimaal 5 teams in het klassement meestrijden. Naast de eer en de gigantische wisselbeker zijn er mooie, door de sponsoren beschikbaar gestelde, prijzen te winnen.

Parkeren
Op de startlocatie is er de mogelijkheid om (duur betaald: 4,50 p/u) te parkeren. Alternatief is om te parkeren op het P+R Zeeburg terrein. Let dan wel op de regels qua OV. Je moet op de terugweg dan via het OV uit het centrumgebied komen. Beter is natuurlijk om met het openbaar vervoer te komen. De startlocatie is op loop/fietsafstand van het NS-station Amsterdam Science Park.

Fietsenstalling
Op de startlocatie is de mogelijkheid tot het (onbewaakt) stallen van fietsen.

MTB Huren
Zoals andere jaren is het ook nu weer mogelijk een MTB te huren, dit kost (nader te bepalen bedrag) per MTB. In de huur zit een fietshelm inbegrepen, verlichting zul je echter zelf mee moeten nemen. Tijdens de inschrijving van je team kun je direct aangeven of je een MTB wil huren. De prijs van het huren van een MTB is 30 euro. Besluit je pas later een MTB te huren dan neem even contact met ons op en geef je naam en lengte door.

Overnachting zaterdag op zondag
Uit eerdere BotS’en is gebleken dat er vaak maar zeer weinig gebruik gemaakt wordt van een aangeboden overnachtingsmogelijkheid. Indien van tevoren aangegeven bij de organisatie kan er voor een kleine hoeveelheid mensen onderdak gezocht worden. Mail ons dan via het contactformulier. We doen ons best om het programma op tijd af te ronden zodat iedereen nog thuis kan komen.

BotS 2022
De winnaar van de BotS 2021 zal eeuwige roem ontvangen, vermeld worden op deze website én mag de BotS 2022 organiseren.

Voor het reglement, kijk hier.

Voor de aanbevolen-materiaallijst, kijk hier.

Eigen Risico
De BotS is geen strandvakantie. Deelname is geheel op eigen risico! Tip: Check je verzekering!