Praktische informatie

Praktische informatie

Organisatie
De BotS 2019 wordt georganiseerd door “BotS Eindhoven 2019”, het winnende team van de editie 2018.

Startlocatie
Eindhoven de gekste!

Datum en tijd
De BotS wordt gehouden op vrijdag 8 en zaterdag 9 november 2019. Vrijdagavond zal er rond 20 uur gestart worden, dus zorg ervoor dat je op tijd bent op de nog nader bekend te maken startlocatie!

Inschrijving
De inschrijvingen zijn inmiddels gesloten en zijn ruimschoots vol!

Team
Teams bestaan uit vier deelnemers. Alle deelnemers dienen lid te zijn van een SAC en minimaal twee leden dienen een geldige collegekaart te bezitten. Neem die mee want daarop wordt gecontroleerd.

Wedstrijdklassementen
Er zijn drie klassementen waarin deelgenomen kan worden tijdens de BotS, te weten: het herenklassement, het damesklassement en een gemengd klassement. Om binnen een van deze klassementen in de prijzen te vallen moeten er wel minimaal 5 teams in het klassement meestrijden. Naast de eer en de gigantische wisselbeker zijn er mooie, door de sponsoren beschikbaar gestelde, prijzen te winnen.

Parkeren
Op de startlocatie is er de mogelijkheid om (betaald) te parkeren. Beter is natuurlijk om met het openbaar vervoer te komen wat met de goede busverbinding geen probleem zou moeten zijn.

Fietsenstalling
Op de startlocatie is de mogelijkheid tot het (onbewaakt) stallen van fietsen.

MTB Huren
Zoals andere jaren is het ook nu weer mogelijk een MTB te huren, dit kost (nader te bepalen bedrag) per MTB. In de huur zit een fietshelm inbegrepen, verlichting zul je echter zelf mee moeten nemen. Tijdens de inschrijving van je team kun je direct aangeven of je een MTB wil huren. Besluit je pas later een MTB te huren dan neem even contact met ons op en geef je naam en lengte door.

Overnachting zaterdag op zondag
Uit eerdere BotS’en is gebleken dat er vaak maar zeer weinig gebruik gemaakt wordt van een aangeboden overnachtingsmogelijkheid. Indien van tevoren aangegeven bij de organisatie kan er voor een kleine hoeveelheid mensen onderdak gezocht worden. Mail ons dan via het contactformulier. We doen ons best om het programma op tijd af te ronden zodat iedereen nog thuis kan komen.

BotS 2020
De winnaar van de BotS 2019 zal eeuwige roem ontvangen, vermeld worden op deze website én mag de BotS 2020 organiseren.

Reglement
Voor het reglement, kijk hier.

Materiaal
Voor de aanbevolen-materiaallijst, kijk hier.

Eigen Risico
De BotS is geen strandvakantie. Deelname is geheel op eigen risico! Tip: Check je verzekering!