Inschrijven als vrijwilliger

We zoeken ongeveer 20 enthousiaste mensen die het gaaf vinden om vanaf de zijlijn naar bikkelende deelnemers te kijken. Als vrijwilliger zit je de hele race eersterang, en maak je alles mee dat bij een adventure race hoort, minus de inspanning zelf. Dus ben jij een echte supporter, wil je de BotS van dichtbij meemaken, en heb je 2 en 3 november 2018 nog geen plannen meld je dan vast aan! (ook in de voorbereidingen kunnen we je hulp al gebruiken, laat maar weten wat je aanspreekt)

Je kunt je hier inschrijven als vrijwilliger (Google Form)

Inschrijven als team

Lees onderstaande goed om je voor te bereiden op jullie inschrijving.

Het is voor iedereen het makkelijkst wanneer de teamcaptain het inschrijfformulier invult. Hij of zij dient echter wel goed op de hoogte te zijn van de wensen en lengten van de teamgenoten, want voor de inschrijving heb je onder andere de volgende specifieke gegevens nodig:

• Geboortedatum en T-shirtmaat van alle teamgenoten.
  • Zijn alle teamleden lid van een Studenten AlpenClub en zijn minimaal 2 teamleden nog student (studentenkaart)?
  • Wie van de teamgenoten een MTB zou willen huren.
  • In het geval er een MTB gehuurd wordt: de lengte van de persoon die deze wil huren.
  • Eventuele dieetwensen of allergieën van de teamgenoten.

Inschrijven als team is mogelijk van 17 september 10:00u tot 30 september 20:00u.
Je kunt je hier inschrijven als team (Google Form) De inschrijvingen zijn gesloten