Organisatie

Organisatie

Wie zijn wij?
“De Organisatie”, bestaat uit 4 heren, allen lid van de ASAC, te weten:

Van Links naar rechts:

Erwin Ploeg

Erwin is de beste navigator van het team, Erwin staat ook wel bekend als het duracelkonijntje op de fiets. De kleinste van het team laat zijn benen draaien als een naaimachine en geeft op tijd de juiste afslag aan. Het intekenen van de coördinaten is ook één van zijn kwaliteiten.

Als boekhouder in het dagelijks leven krijgt hij ook alle cijfers compleet. Het komt ook goed van pas bij de organisatie van de BotS om de begroting in de gaten te houden. De berekening van de eindscores en verdeling van de punten is Erwin ook de man.

Adam Sasiadek

Adam is de man van fast en light. Het liefst gaat hij op pad met niet meer dan zijn kleding en een rol ducttape om een band met gelletjes en repen aan zijn borstkas te plakken. Door zijn jarenlange ervaring in adventureraces weet hij precies hoe je soepel en slim de segmenten doorkruist.

Als Data Scientist zit hij de hele dag lekker te rekenen en te puzzelen. Deze voorliefdes gebruikte hij tijdens de race al om strategisch te blijven strijden, maar ook nu Adam vorm geeft aan de komende editie zien we deze eigenschappen terugkomen. Jullie zijn gewaarschuwd.

Jeroen Boomsma

Jeroen is de meest ervaren strijder van het team en tegelijk de motor en motivator om keer op keer deel te nemen aan de BOTS. Jeroen heeft al vaker adventure races georganiseerd (bv de ARA in Amsterdam) en zijn ervaring in racen en organiseren is onmisbaar voor het team. Jeroen kent bovendien elke hoek en zijstraat van de regio Amsterdam en zal dus zonder twijfel voor een geweldige route zorgen.

Met zijn achtergrond als (voormalig) gymleraar en fysiotherapeut is Jeroen ook de joker voor special tasks (rolskiën en boog schieten anyone?). Maar helaas ladies, deze man heeft al een huis een echtgenote en een schattige dochter, dus jullie moeten een andere perfecte man gaan zoeken.

Thomas van de Veen

Thomas fietst hard, op kop en het liefst zonder handen (zelfs off-road). Als je uit de wind wil rijden dan heb je zelfs als man van twee meter zit je prima als je achter hem rijdt. Na de BotS fietst hij trouwens nog wel even naar huis ook al is dat nog 30 km verder. Zijn hardlopen is trouwens ook niet niets en een grote schuddende rugzak op zijn rug deert hem niet. Hij staat hierdoor ook wel bekend als de “Iron man”.

In het dagelijks leven heeft hij Beta Gamma gestudeerd en werkt als data-analist naar naleving van de corona maatregelen. Thomas kan goed stil zijn maar kan ook zeker je de oren van het hoofd praten over de spaanstalig serie casa de papel en zal hij je nog wakker houden met wat spaanse kreten midden in de nacht en blijft altijd goed gehumeurd.