Organisatie

Organisatie

Nadat team Hoofd,Schouders,FietsVentiel de BotS van 2017 gewonnen had en de belachelijk grote en zware wisseltrofee in ontvangst had genomen, kwam bij hen het besef dat het aan hen was om de BotS van 2018 te organiseren. Door allerlei omstandigheden moesten zij helaas tot de conclusie komen dat zij niet in staat waren deze eervolle, maar zware taak tot een genoegzaam einde te brengen. Ondertussen kwam de volgende editie van de BotS al snel dichterbij. Hoe snel? Nou zo snel:

Daarom is “Het Comité” gevormd: een groep ouderejaars USAC-leden die bij elkaar het meeste binnen de SAC- en studentenwereld al eens georganiseerd of bestuurd heeft, en die de BotS nog als spreekwoordelijke kerf op de stok miste. Hoewel “Het Comité” pas laat gevormd is en dus met een achterstand begon aan de organisatie, heeft zij de ervaring om ook deze BotS tot een goed einde te brengen.

Met vele nieuwe en uitdagende ideeën hopen we er ook dit jaar weer een fantastische editie van te maken, waar niet alleen jullie fysieke als ook mentale capaciteiten bij op de proef worden gesteld. Houd deze website in de gaten voor nieuws en mogelijke hints over waar we mee bezig zijn!

Wie zijn wij?
“Het Comité”, bestaat uit 1 dame en 2 heren, allen lid van de USAC, te weten:

 

Arjen Kingma

Grote kerel, klein hartje

Oud-penningmeester TSAC,
Oud-voorzitter NSAC,
SKI-OV

Renske Visser

Altijd vrolijk, nooit gewoon

Oud-weekendcommissaris USAC
Voorzitter Opleidingscommissie USAC
SKI-OV

Freek van Capelle

Liefst buiten, ondanks kantoorbaan

Viervoudig oud-penningmeester (niet SAC)
Tweevoudig oud-voorzitter (niet SAC)
SKI-OV