Organisatie

Organisatie

Wie zijn wij?
“De Organisatie”, bestaat uit 6 heren, allemaal lid van de Esac.

 • Sjoerd Groneschild
  • Sjoerd deed alweer voor de derde keer mee en dit was de BotS dat het moest gebeuren! Met Sjoerd is het 21 uur lang gewoon tof! Sjoerd was degene in het team die goed kon navigeren en de moeilijke puzzels op loste en hielp bij de lastige navigatie technieken. Zijn ervaring van de BotS en jaren scouting was wel nodig in het team om de winst te kunnen opeisen. Zo loodste hij ons in een half uur tijdens de allerlaatste etappe door het chaotische Delft om 18u savonds. Sjoerd was de stabiele factor in het team.
 • Leon Cave
  • Leon zou zichzelf beschrijven als talentvol en slim. Ik zou heb beschrijven als het hebben van een te grote ego. Leon deed eerder in Eindhoven ook al mee met de BotS, toen is hij niet eerste geworden. 21 uur racen met hem is wel leuk, hij komt met de gekste ideeën voor eten tijdens de bots; een DIY chocoladereep gemaakt van een chocoladereep, boter en instant koffie. Hij is hartstikke gezellig en na 15 uur racen nog steeds niet uitgepraat.
 • Jacco Peereboom
  • Jacco Pereboom, de drievoudige winnaar van de BotS. Jacco is een echte alpinist allround avonturier, in 2019 werd hij Nederlands kampioen adventure racen samen met zijn team Dutch Direction. Naast al dit is Jacco voorzitter van de ESAC geweest en is nog altijd erg actief. De vorige BotS editie in Eindhoven: iets alpiens! Heeft Jacco dus ook al georganiseerd, dit was een groot succes. De afgelopen jaren heeft hij zijn vaardigheden in het doen en organiseren van adventure races nog verder ontwikkeld. Hij heeft meer dan genoeg gekke ideeën en plannen voor de BotS van dit jaar, dus deze wordt gegarandeert nog beter dan die van de vorige jaren.
 • Luc Bouwmeester
  • Luc studeert Nuclear Fusion aan de TU/e in Eindhoven. Voor afgelopen BotS had hij eigenlijk nog nooit meegedaan met de BotS of een andere adventure race. Hij is al lange tijd actief binnen de ESAC en je zou hem kunnen beschrijven als iemand met een redelijke goede fysieke conditie wat natuurlijk essentieel is voor het winnen van de BOTS. Qua hardlopen en fietsen is hij zelf niet heel actief al heeft hij wel periodes dat hij wat meer gaat hardlopen. Hij doet vooral aan boulderen en af en toe sportklimmen. Hij heeft C1 gedaan net als de andere van ons team en heeft lange tijd bij de scouting gezeten waar hij ook wat navigatie en outdoor ervaringen heeft meegekregen. Als BotS commissielid wil hij dit jaar de BotS de leukste editie ooit maken en zeker niet te makkelijk, want winnen moet je verdienen natuurlijk.