Organisatie

Organisatie

Nadat wij de BotS van 2018 gewonnen hadden en de belachelijk grote en zware wisseltrofee in ontvangst hebben mogen nemen, kwam de volgende editie van de BotS al snel dichterbij. Hoe snel? Nou zo snel:

En die klok is best angstaanjagend als je de “eer” hebt de BotS 2018 te organiseren… Met vele nieuwe en uitdagende ideeën hopen we er ook dit jaar weer een fantastische editie van te maken, waar niet alleen jullie fysieke als ook mentale capaciteiten bij op de proef worden gesteld. Houd onze Facebook pagina en de website in de gaten voor nieuws en mogelijke hints over waar me mee bezig zijn.

Wie zijn wij?
“De Organisatie”, bestaat uit 4 heren, allen lid van de ESAC, te weten:

Van links naar rechts:

Kasper Smeets
Kasper is de man die graag zaken direct oppakt, zijn mening geeft en het vooral goed georganiseerd wilt hebben. Wij, de rest, zijn dus ontzettend blij met Kasper in de organisatie, hij zorgt ervoor dat alles goed gepland wordt. Kasper is net afgestudeerd aan de TU/e met de opleiding Technische Bedrijfskunde. Nu is hij alleen full-time loonslaaf dus komt de organisatie iets meer terecht bij de studerende ESAC’ers van dit team.

Hij is de draaiende motor van het team, zorgt dat alles goed verloopt, komt met het initiatief en probeert de touwtjes in handen te nemen, wat hem overigens niet altijd lukt. Daarnaast doet hij soms nog aan hockey, ja.., hij is er zo één! Zegt dat hij daar goed in is, waarmee hij doelt op de derde helft. Verder zit hij wel eens op de wielrenfiets, maar een mountainbike had hij niet eerder gezien dan voor de BotS. Op de MTB ging het hem wel goed af, daar kwam hij wel aan zijn toeren! Kasper, de wijsneus van het team stelt zich aan u voor.

Jan Manders
Jan houdt van alles met twee wielen, oftewel motorrijden en mountainbiken. Hij is dan ook de enige in het team die wél kan mountainbiken. Tijdens de race hebben we ook gemerkt dat Jan nogal van koffie houdt. Hij voorzag het team namelijk van een flinke dosis legale doping (cafeïne gelletjes) wat zeker heeft bijgedragen aan de winst. Met meer dan vier bestuursjaren in de pocket is het wel duidelijk dat hij veel organisatorisch talent heeft. Hopelijk gaan we daar de komende tijd nog veel van genieten! Naast al het fietsen en motorrijden werkt hij af en toe ook nog als Data Engineer bij een startup in Eindhoven.

Wouter Bles
Wouter, onze ponsspecialist snapt wel hoe je een hint communiceert zou dat hij feilloos de punten kan cashen op de etappe kaart . Deze ex-secretaris heeft uren gespendeerd aan het gelikte lets alpiens logo, net als de geniale promo video. Maar eigenlijk is Wouter een elektrotechnicus die bijna nominaal loopt; speciaal voor de organisatie van de BotS stelt hij zijn eindproject nog even uit. Deze man is van alle markten thuis, een perfecte aanwinst voor een winnend team. Enige nadeel, geen mountainbike; kortom hèt aanspreekpunt voor alle klachten over hardloop-etappes; want dat vind hij dan wel weer mooi, net als klimmen en alpineren natuurlijk!

Jacco Pereboom
Jacco is de aanjager van het team, De motivator achter de succesvolle BOTS expeditie om de BOTS (eindelijk) weer naar Eindhoven te halen. Na de BOTS vorig jaar ook al te hebben gewonnen, maar het organiseren te verzuimen, ging hij voor 2 op rij. De rest van het team heeft hem gelukkig er van weerhouden om voor de derde keer de BOTS te gaan winnen.

Naast adventure racen, houd Jacco van klimmen, mountainbiken, alpineren en hardlopen. Hij vindt alles wat met sport te maken heeft (letterlijk) Tof! In deze rol is hij ook een jaar ESAC voorzitter geweest. Hierin stortte hij zich vooral op het vergaderen, wat ietwat ten koste ging van zijn studie, deze achterstand heeft hij inmiddels weer ingehaald gelukkig.

Jacco is geen onbekende in de SAC wereld, deze oud USAC-er is met zijn bekende oranje krullen op veel diessen te vinden, zo onderhoudt hij met alle SAC-ers (En SAC-sters!?) goede banden. Binnen de BOTS organisatie is Jacco verantwoordelijk voor het bepalen van de route, dus hij zoek al tijden het mooiste parcours uit voor jullie, dit is gelukkig prima te combineren met zijn studie bouwkunde!